Lomo Instant Camera este acum disponibilă la vânzare

Lomo Instant Camera este acum disponibilă la vânzare

Mai devreme, în cursul acestui an, Lomography a lansat un proiect Kickstarter pentru o cameră foto de mici dimensiuni numită Lomo Instant.

Lomo-instant-Camera

Într-o lume unde folosim cel mai mult smartphone-ul pentru a face o poză Lomo Instant reprezintă o întoarcere la vremurile în care fotografia se făcea doar pe film, chiar și instant, cu camere Polaroid. Vestea bună este că dacă erați interesați de această cameră și nu doreați să investiți într-un proiect Kickstarter aflați că proiectul a fost finanțat complet iar Lomo Instant este de acum disponibilă la vânzare. Prețul acestei camere este de 149 de dolari și va fi disponibilă în 3 culori distincte, alb, negru și Sanremo, acompaniate de trei tipuri de lentile. Deși finisajul pe nume Sanremo se află momentan în faza de precomandă producătorul menționează că va fi disponibil în luna Decembrie, chiar în timp pentru un cadou inedit.

Camera vine cu o lentilă wide ca standard însă posibilitatea de a îi atașa și alte lentile precum fisheye, close-up sau portret este binevenită. Lomo Instant poate face o expunere la infinit iar fotografii pot alege și o serie de gel-uri pentru a oferi un efect deosebit imaginii. Filmul folosit pentru această cameră este cel de la Fuji, Instax Mini, un film care se regăsește în magazinele de specialitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: