LG a lansat pe piață un nou monitor 4K

LG a lansat pe piață un nou monitor 4K

LG a lansat pe piață un nou monitor 4K. Va fi oare în stare noul dispozitiv să aducă un avantaj considerabil companiei coreene?

LG_31MU97

Noul model se numește 31MU97 și beneficiază de unele dintre cele mai noi tehnologii ale celor de la LG. Diagonala acestui monitor IPS LCD este de 31 de inci iar rezoluția, de 4.096 x 2.160 de inci. Conform celor de la LCD, televizorul este destinat în primul rând profesioniștilor care își doresc imagini de o calitate impresionantă.

Rezoluția foarte mare pe care o are alături de culorile naturale fac din acest monitor unul recomandat pentru fotografi, editori video și artiști grafici, iar calitatea imaginii permite realizarea retușurilor detaliate și precise pentru orice imagine. Culorile sunt pe 10 biți, cei de la LG sperând ca profesioniștii din domeniul artelor vizuale să aprecieze acuratețea acestora.

Ecranul monitorului poate afișa 99,5 % din spațiul de culoare Adobe RGB și oferă utilizatorilor mai multe opțiuni și moduri de culoare, care vor satisface toate nevoile profesioniștilor din domeniul graficii. Tehnologia Dual Color Space permite monitorului să afișeze două moduri de culoare în același timp, astfel încât utilizatorii pot compara concomitent perspective diferite asupra lucrărilor lor. În plus, monitorul Digital Cinema 4K este pregătit pentru calibrare hardware cu ajutorului software-ului LG True Color Pro.

“Monitorul LG Digital Cinema 4K ne oferă o oportunitate excelentă de a ne consolida poziţia de lider pe piaţa globală de monitoare profesionale,” a declarat Hyoung-sei Park, şeful diviziei de IT business al LG Electronics. „Specificaţiile și funcțiile de top ale acestui monitor îl transformă în soluția perfectă pentru profesioniștii care au nevoie de un monitor echipat cu cea mai nouă tehnologie disponibilă.”

Citește și:
Etichete: