12 mai 2014 | 14:50

Lenovo IdeaTab Miix 2, prezentată și în România

ACTUALITATE
Lenovo IdeaTab Miix 2, prezentată și în România

Lenovo IdeaTab Miix 2 este una din tabletele pe care producătorul le-a lansat la începutul acestui an, iar acum a ajuns și în România.

Lenovo IdeaPad Miix 2 (1)

IdeaTab Miix 2 este o demonstrație clară a faptului că odată cu evoluția rapidă a tehnologiei, produsele ajung rapid la un preț mai acesibil.

Având în vedere că vorbim de o tabletă Lenovo, un produs la care calitatea este unul din factorii ce primează, am fost puțin surprins de prețul destul de mic al acesteia, mai exact 1999 lei. În prețul respectiv este inclusă și tastatura magnetică. Lenovo IdeaTab Miix 2 vine în două variante de display, cea de care vorbim noi are o diagonală de 10 inci, fiind disponibilă de asemenea și una de 8 inci. Procesorul este un Intel Atom Z3740 cu o frecvență de 1.3 GHz, două nuclee fizice și Hyperthreading, așadar în total 4 fire de execuție. Tableta deține 2 GB memorie RAM DDR3, stocarea este de 64 GB SSD și permite creșterea acesteia cu încă 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Lenovo IdeaPad Miix 2 (5)

Din punct de vedere conectivitate, avem WiFi 802.11 n, Bluetooth 4.0, un conector microUSB, și unul mini HDMI pentru ieșirea pe un monitor extern. Camera foto de pe spate este de 5 Megapixeli iar cea frontală de 1.3 Megapixeli și suportă convorbiri video la rezoluție 720p. Acumulatorul are 6800 mAh și în teorie, asigură o autonomie de până la 8 ore în utilizare moderată.

Lenovo IdeaPad Miix 2 (7)

Tastatura este rigidă, are un conector detașabil rapid, magnetic cu care se leagă cu tableta, și asigură protecție suplimentară ecranului atunci când este închisă. Pe partea din spate a acesteia se regăsește și un difuzor pentru frecvențele joase, care se activează atunci când este conectată. Difuzoarele sunt fabricate de către unul din giganții industriei, JBL.

Lenovo IdeaPad Miix 2 (3)

Lenovo IdeaPad Miix 2 (6)

Lenovo IdeaPad Miix 2 (9)

Lenovo IdeaPad Miix 2 (10)

Lenovo IdeaPad Miix 2 (2)