Reîncepe operaţiunea „Curățarea laptopurilor”

Reîncepe operaţiunea

Lenovo are o acțiune foarte inspirată și utilă pentru bunul mers al laptopurilor noastre – Lenovo Dustbusters.

Lenovo Dustbusters

Săptămâna viitoare, Lenovo va organiza o acțiune de trei zile pentru curățarea laptopurilor celor care doresc acest lucru. Totul se întâmplă gratuit, în ordinea sosirii. Campania a avut loc și anul trecut.

„A fost prelungită viața a 52 de laptopuri pe care specialiștii Lenovo le-au curățat gratuit de praf, dar și de urmele unor greșeli făcute de proprietari. “Păturici” de praf de peste 1 cm, pete de lapte, cola, vin, (probabil) bere, diverse insecte şi… boabe de susan tapetau interiorul carcaselor deschise de experții Lenovo Dustbusters.” – au spus oficialii Lenovo România.

Așadar, în zilele de 5, 6 și 7 iunie 2014, între orele 10:00 si 15:00, specialiștii Lenovo vor asigura, gratuit, curățarea laptopurilor aduse de vizitatori în cele trei locuri în care se desfășoară ediția din acest an Dustbusters:

– București, Lenovo Exclusive Store, Bd. Unirii 19 B.

– Cluj-Napoca, magazinul Intend, Str. Meseriilor 17.

-Iași, magazinul TurboZone Computers, Str. Palas 7A.

Puteți merge la Lenovo Dustbusters cu un singur laptop, de orice marcă, în perfectă stare de funcționare, însă fiți pregătiți și cu un act de identitate.

„Primii sosiți vor avea șansa de a-și reprimi într-un timp relativ scurt laptopurile curățate, timp în care pot testa noile laptopuri Lenovo ThinkPad din showroom. Din experiența editiei anterioare, este posibil ca cei care ajung mai tarziu să nu își primească înapoi laptopul în aceeași zi, din cauza volumului mare de muncă. De aceea, laptopurile rămase vor fi curățate în săptămâna următoare și proprietarii vor fi anunțati când acestea sunt gata.”

Citește și:
Etichete: