Innovation Labs 2.0: Start la înscrieri pentru startup-uri!

Innovation Labs 2.0: Start la înscrieri pentru startup-uri!

Startup-urile reprezintă un subiect „la modă” de multă vreme și este foarte bine că se întâmplă așa e un semn că tot mai mulți tineri au curajul să aibă idei și inițiativă. Innovation Labs este un nou program anunțat, ajuns la ediţia a doua.

Innovation Labs 2.0

Innovation Labs 2.0 este un program de pre-accelerare adresat studenţilor şi tinerilor profesionişti care îşi doresc să pună bazele propriilor startup-uri în tehnologie.

Indiferent dacă aveți o echipă deja formată ori sunteți în căutarea uneia, vă puteți găsi loc în program. Ideea cu care vă înregistrați ar trebui încadrată într-una din direcţiile pe care se concentrează această ediţie Innovation Labs 2.0: Internet of Things, Big Data sau Digital Life.

Înscrierile sunt deschise până la data de 26 februarie pentru Bucureşti şi până la 6 martie pentru Cluj-Napoca. Formularul de înscriere este disponibil online la adresa 2014.innovationlabs.ro/register.

Innovation Labs 2.0 este organizat de TechLounge cu sprijinul Orange şi Microsoft şi va debuta cu două evenimente de tip hackathon, de 24 de ore fiecare, care vor avea loc pe 1-2 martie la Bucureşti şi pe 8-9 martie la Cluj-Napoca. În cadrul fiecărui hackathon se formează sau se consolidează echipele ce vor propune şi dezvolta ideile de afaceri, alături de mentori, iar la final vor fi selecţionate cele mai bune 26 de echipe (16 din Bucureşti şi 10 din Cluj), care vor intra în programul de pre-accelerare.

Programul are o durată de 3 luni, timp în care echipele perioadă în care echipele selectate vor fi îndrumate de diverși profesionişti din industrie.

Citește și: