Halo primește noi servere ce le vor înlocui pe cele de la GameSpy

Halo primește noi servere ce le vor înlocui pe cele de la GameSpy

Vești bune pentru fanii Halo. În ciuda problemelor apărute cu închiderea serverelor de la GameSpy, comunitatea Halo:Combat Evolved, și echipa de dezvoltare a jocului, Bungie oferă noi servere pentru acesta.

Halo

Un nou patch va fi lansat pentru Halo, prin care se vor modifica serverele care acum sunt hostate de Bungie, și de asemenea pentru rezolvarea unor probleme actuale ale jocului. Aceasta este o veste bună pentru toți entuziaștii titlului, în special pentru faptul că acest joc nu mai aduce momentan nici un ban dezvoltatorilor, însă aceștia sunt încă foarte apropiați de toți cei care mențin comunitatea activă.

”Bungie este bucuros să anunțe un nou update pentru Halo PC și pentru ediția custom. Patch-urile și serverele dedicate sunt listate mai jos. În câteva zile, în măsura în care serverele sunt online, notificarea de auto-update va dispărea din joc. Așa cum probabil ați auzit, serviciul GameSply care a oferit suport pentru servere în ultimii 11 ani, se va închide la sfârșitul acestei luni iar versiunile anterioare ale jocurilor nu vor mai fi capabile de maging multiplayer. Membrul comunității, btcc22 a scris o noup aplicație server-browser pentru Bungie, pentru a susține în continuare jocul.”

Link-uri

Halo PC 1.0.10
Halo CE 1.0.10
Halo PC Dedicated Server 1.0.10
Halo CE Dedicated Server 1.0.10

Citește și:
Etichete: