GTA 5 pentru PC apare din nou listat pe Amazon

, 23 Ian, 16:56

GTA 5 va fi disponibil pentru PC. Acest lucru este sigur, iar de acum zvonurile vin din surse din ce în ce mai credibile. Amazon listează din nou jocul pentru PC, la prețul de 50 euro. 

GTA 5 PC Amazon

Și nu este singurul magazin, pe lângă Amazon, GTA 5 pentru PC a apărut și pe MVC și Zawi, alți doi retaileri importanți din online. De asemenea, există mențiuni ale jocului în ultimele drivere de la AMD sau în lista de suport pentru DirectX 11, elemente care nu se adresează desigur ultimelor două console lansate. Responsabili pentru listare sunt Amazon.de și Amazon.fr, ambele site-uri având specificată o dată de lansare în luna martie a acestui an. Probabil că va mai dura destul de puțin până vom citi și o serie de declarații oficiale din partea Rockstar Games vizavi de GTA 5 pentru PC.

Bănuiesc că orice pasionat al seriei abia așteaptă acest anunț. GTA IV a fost un succes foarte mare pentru companie, iar capabilitățile grafice ale PC-ului depășesc în momentul de față cu mult pe cele ale consolelor recent lansate. GTA IV a apărut pe PC în 2008, așadar după aproape șase ani de la existența acestuia există o cerere destul de mare pentru un titlul nou. Probabil jocul va necesita și o investiție într-o placă grafică mai puternică și un procesor mai bun, lucru care nu poate decât să îi încânte pe producători și pe retaileri.

Cât de nerăbdători sunteți să apară GTA 5 pentru PC?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

„GTA 5 va fi disponibil pentru PC. Acest lucru este sigur”
Cred ca lb romana va joaca feste de si este destul de clara daca sti sa o manuiesti…Ca sa ma exprim pe intelesul vostru,acest lucru NU este sigur decat in momentul in care Rockstar va spune asa pana atunci folositi cuvinte de genul „posibil” „probabil” sau ramaneti la termenul „zvon” asa cum v-ati exprimat in a 2a parte a frezei citate.
E grele tata grele….

Te crezi prea inteligent(doar te crezi) , esti un hater de mana a doua care alta treaba nu are decat sa comenteze aiurea.

Luminița Nițoiu

Cand cel mai respectat magazin din lume listeaza un produs, cumulat cu toate zvonurile conexe, deja devine cert ca acel produs ajunge pe piata. Anuntul Rockstar va aduce doar elementul „oficial”, dar certitudinea cred ca deja exista.

In rest, apropo de limba romana, in contextul dat de tine, „stii” se scrie cu doi „i”.

asa este ,am gresit,”stii” se scrie ….
legat de anunt ,se pare ca tu nu vrei sa-ti recunosti greseala sau pur si simplu nu diferentiezi certitudinea de probabilitate.Un lucru cert ramane cert un lucru probabil asemenea,deiferenta dintre ele o poate face numai Rockstar cu toate astea e greu sa accepti,orgoliul te roade,cu toate ca este doar o stire copy-paste.
Nu am chef sa ma cert ,mai ales ca vad ca nu sunteti deloc deschisi la critici,nasul e prea sus…

Apropo,luati in considerare si o eventuala greseala de listare inainte sa va hazardati…pana si trenul Tokyo-Osaka are intarzieri,NASA pierde sateliti,iar voi reveniti cu picioarele pe pamant,va inteleg abordarea speculativa dar macar nu mai raspundeti cu aberatii cand cineva va face o observatie pertinenta.Nu stiu cate sti tu despre seria GTA domnisoara Luminita,te asigur ca nu sti mai multew decat mine,stai jos ,te rog.
C asa intelegi ca nu-s cretin,eu sunt absolut convins ca va fi lansat pe PC ,istoricul poate duce catre asta,dar,nu pun mana-n foc pana nu apare oficial…invatati sa folositi corect lb romana,eu nu- s ziarist sau om al presei ,am cu totul o alalta meserie ,voi ar trebui s-o stapaniti pana-n maduva oaselot asa ca nu-mi faceti mie observatie,corectai-va pe voi mai intai voi sunteti citit de mii de oamnei nu eu.
SI in final v-as ruga sa-mi da-ti si un link catre produsul listat de Amazon,oricum Franta nu poate sti asta inaintea Americii nu??

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail