GTA 5 pentru PC apare din nou listat pe Amazon

GTA 5 pentru PC apare din nou listat pe Amazon

GTA 5 va fi disponibil pentru PC. Acest lucru este sigur, iar de acum zvonurile vin din surse din ce în ce mai credibile. Amazon listează din nou jocul pentru PC, la prețul de 50 euro. 

GTA 5 PC Amazon

Și nu este singurul magazin, pe lângă Amazon, GTA 5 pentru PC a apărut și pe MVC și Zawi, alți doi retaileri importanți din online. De asemenea, există mențiuni ale jocului în ultimele drivere de la AMD sau în lista de suport pentru DirectX 11, elemente care nu se adresează desigur ultimelor două console lansate. Responsabili pentru listare sunt Amazon.de și Amazon.fr, ambele site-uri având specificată o dată de lansare în luna martie a acestui an. Probabil că va mai dura destul de puțin până vom citi și o serie de declarații oficiale din partea Rockstar Games vizavi de GTA 5 pentru PC.

Bănuiesc că orice pasionat al seriei abia așteaptă acest anunț. GTA IV a fost un succes foarte mare pentru companie, iar capabilitățile grafice ale PC-ului depășesc în momentul de față cu mult pe cele ale consolelor recent lansate. GTA IV a apărut pe PC în 2008, așadar după aproape șase ani de la existența acestuia există o cerere destul de mare pentru un titlul nou. Probabil jocul va necesita și o investiție într-o placă grafică mai puternică și un procesor mai bun, lucru care nu poate decât să îi încânte pe producători și pe retaileri.

Cât de nerăbdători sunteți să apară GTA 5 pentru PC?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: