Galaxy S5 depăşeşte recorduri de popularitate înainte de lansare

Galaxy S5 depăşeşte recorduri de popularitate înainte de lansare

Deşi opiniile sunt împărţite vizavi de meritele noului , creaţia celor de la Samsung depăşeşte deja recorduri de popularitate.

Samsung Galaxy s5 precomenzi

de numai câteva zile, iar comercializarea sa efectivă va începe în luna aprilie. Cu toate acestea, la mai puţin de o săptămână distanţă după conferinţa de lansare de la Barcelona, câţiva operatori de pe mapamond s-au grăbit să dea drumul la precomenzi. Având în vedere că mulţi l-au considerat cel mai asteptat telefon al anului, ar trebui să nu vină ca o surpriză faptul că depăşeşte deja recorduri. Succesul noului terminal Galaxy S5 îl dezvăluie si pe pagina sa personală de Twitter CMO-ul T-Mobile SUA, Sievert Mike

Sievert Mike T Mobile SUA Twitt Samsung Galaxy S5 record vanzari

La ora actuală, este imposibil de aproximat dacă vânzările Galaxy S5 din primele zile le vor depăşi pe cele Galaxy S4, Galaxy S3 sau S2. Până ni se va confirma sau infirma ipoteza de mai sus, operatorul T-Mobile din Statele Unite a oferit deja presei un comunicat de presă pe marginea numărului de precomenzi. În doar două zile, peste 100.000 de internauţi au promis, completând un formular, că vor achiziţiona noul vârf de gamă al companiei sud-coreene. Ca un mic detaliu, merită să aveţi în vedere că un număr de precomenzi nu se reflectă neapărat în cumpărături efective, nici măcar în angajamente de plată. Valoarea de 100.000 este de fapt o unitate de măsură pentru interesul posibililor cumpărători.

În opinia mea, cel mai bine ar fi să aşteptăm o lună și ceva, pentru a aprecia mai bine cât de mulţi îşi doresc de fapt să-şi cumpere un aparat similar din multe puncte de vedere cu versiunea Galaxy S lansată acum un an.

Citește și: