FretPen este o chitară de dimensiunea unui iPhone

FretPen este o chitară de dimensiunea unui iPhone

FretPen este numele unui dispozitiv pe cât de simpatic, pe atât de interesant și util pentru pasionații de muzică.

fretpen-kickstarter

Și când mă refer la pasionații de muzică, vorbesc mai mult de aceia care o ascultă și probabil și-au dorit odată să cânte la un instrument, în cazul de față chitara. FretPen este o chitară în miniatură, cu o singură coardă, ce comunică cu iPhone-ul prin Bluetooth, și se poate folosi împreună cu aplicația dedicată. Pe chitară se află patru butoane mici, pentru reglarea ei, și un LED ce notifică utilizatorul de conexiunea Bluetooth activă cu smartphone-ul.

Am menționat oare că are și un pix cu cerneală la capătul celălalt? De aici și numele său, FretPen. Dispozitivul face parte dintr-un nou proiect Kickstarter care a strâns deja în primele câetva zile, 30% din suma necesară realizării acesteia. Probabil că există și alte aplicații pentru creat muzică pe iPhone, iPad sau pe dispozitivele cu Android, însă cu siguranță nici una dintre ele nu are un accesoriu atât de elegant și funcțional ca acesta.

Prețul FretPen va fi de 99 de dolari atunci când campania se va termina. Sperăm să îl vedem disponibil la vânzare cât mai curând.