EVE Online renunță la expansion pack-uri și va primi 10 noi update-uri

EVE Online renunță la expansion pack-uri și va primi 10 noi update-uri

Dezvoltatorul lui EVE Online, CCP, a decis să renunțe la pachetele de expansion pentru acest titlu, venind în schimb cu multiple update-uri.

EVE Online

Compania CCP, dezvoltatorul jocului EVE Online, a anunțat recent că nu vor mai oferi pachete de tip expansion pentru acest titlu. Au anunțat însă că lucrează la nu mai puțin de 10 update-uri pentru acest joc, update-uri care vor fi lansate pe parcursul unui an.

Până acum, EVE Online precum și alte titluri primeau noi caractere, hărți, modalități de joc sub forma unor pachete numite Expansion Packs, lansate în medie odată pe an. Varianta DLC-urilor este însă adoptată din ce în ce mai mult în prezent, iar jocul EVE Online se va alinia acestui trend.

”Acest lucru va schimba totul. Ne va permite să răspundem mai rapid. Ne va permite să ne asumăm de asemenea mai multe riscuri, însă în sensul bun al cuvântului” – a declarat CEO-ul CCP, Hilmar Veigar Pétursson pentru Polygon. 

Primul update poartă numele Kronos și va fi lansat pe data de 3 iunie. Acesta va fi urmat de Crius pe 19 august, Hyperion pe 23 septembrie, Oceanus pe 4 noiembrie, Phobe pe 9 decembrie, Rhea pe 20 ianuarie 2015, Tethys pe data de 7 februarie 2015, Theia pe 17 martie 2015 și nu în ultimul rând Themis, care a fost programat pentru 4 aprilie 2015. Cei mai avantajați vor fi jucătorii, care nu vor mai trebui să aștepte prea mult pentru update-uri.

Partea negativă este că aceste update-uri nu vor mai fi atât de complexe și de bine testate ca vechile Expansion Packs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: