Vertu Aster este adevăratul smartphone de lux pentru snobii planetei

Vertu Aster este adevăratul smartphone de lux pentru snobii planetei

Vertu a anunţat , deloc un smartphone de vârf, dar cu siguranță un smartphone de lux.

vertu-aster- android jpg

Orice Vertu este construit manual din materiale de lux. Vertu Aster merge pe acelaşi principiu, deşi se va comercializa în mai multe variante.  Va fi construit în jurul unui display Full HD de 4,7 inci, pe când toată partea din faţă, cu o diagonală de 5,1 inci va fi realizată din cristal de safir. Mai are un quad core Snapdragon 801 de la Qualcomm tactat la 2,3 GHz, iar camera frontală are 2,1 megapixeli, pe când cea principală este de 13 megapixeli. Aceasta este realizată de un alt brand exlusivist pe care merită să-l aveţi în vedere: Hasselblad. Spaţiul de stocare standard cu care este oferit e de 64GB. Este dotat cu NFC; încărcare wireless pe QI, compatibilitate LTE şi o baterie decentă de 2.275 mAh.

Chiar dacă interiorul în fiecare caz este identic, diferenţele de preţ între variantele de Aster sunt semnificative. Versiunea din titan, cu spate din piele de viţel este cea mai ieftină la 9000 de dolari. Ca nuanțe de culoare, puteţi opta pentru negru, albastru sau roz. Un upgrade la un buget de 9.700 de dolari se manifestă printr-o tranziţie la un spate din piele de sarpe, pe portocaliu sau negru, pe când la 10.300 de dolari veţi fi mândrul utilizator al unui aparat din piele de struţ mov sau maro.

Din nici unul dintre aparatele alăturate nu lipseşte serviciul proprietar Concierge, asistentul vostru personal uman ce vă ajută să descoperiţi locuri noi şi să ajungeţi de oriunde până oriunde fără probleme. Rămâne să vedem dacă vom prinde vreodată momentul în care acest serviciu va fi disponibil online pentru publicul larg, indiferent de compania producătoare a smartphone-ului vostru.vertu-aster-hasselblad

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: