Enel te premiază cu obiecte de design făcute din becuri reciclate (P)

Enel te premiază cu obiecte de design făcute din becuri reciclate (P)

Acum patru ani, Enel a inițiat un proiect de promovare a consumului eficient de energie. În primul an, comuna Izovarele din județul Giurgiu a devenit prima localitate din România ce utilizează exclusiv becuri economice. În fiecare an s-a mai adăugat o comună pe lista localităților care folosesc becuri economice în proporție de 100%.

Enel

Anul acesta a venit rândul comunei Colibași din județul Giurgiu să intre în clubul localităților eficiente din punct de vedere energetic. Noutatea este că în acest an Enel a decis ca în loc să arunce pur și simplu becurile incadescente, să le transforme în obiecte de design creative. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul Sânzianei Pop de la visuell.ro.

Aceste obiecte de design neconvenționale le puteți găsi pe Facebook, în aplicația de pe pagina Enel: https://apps.facebook.com/enel-visuell/

8

Partea frumoasă este că le puteți și câștiga. Dacă intrați în aplicație și votați obiectele preferate, ele pot fi ale voastre, dacă le câștigați la tragerea la sorți. Trebuie să vă grăbiți, căci astăzi  este ultima zi în care mai puteți participa la concurs.

Obiectele decorative sunt diverse, de la cuiere, la ceasuri și suport pentru săpun lichid. Toate sunt foarte creative, arată bine, și cu siguranță impersionează orice musafir venit în vizită. Noi vă dorim succes și nu uitați, astăzi este ultima zi de concurs!

7

4

1

 

10

11

12

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: