Crytek anunță o continuare pentru Homefront: The Revolution [VIDEO]

Primul titlu Homefront nu a fost considerat un succes major din perspectiva celor de la THQ, fiind mai mult un shooter mainstream.

Homefront The Revolution

De atunci, THQ și-a închis porțile după faliment, și nu s-a mai discutat de o dezvoltare a lui Homefront, având în vedere situația companiei de producție. Crytek a văzut însă un potențial pentru acest titlu și acum a anunțat că va lansa un sequel pentru acesta, cu numele de Homefront: The Revolution. Jocul va fi disponibil la lansare, pe PC, Xbox One și desigur și Play Station 4.

Jocul va fi unul de tip open-world, iar acțiunea se va desfășura în Philadelphia, axându-se mai mult pe lupta de gherilă. Jucătorul va lua rolul unui luptător pentru libertate și, alături de civili, se va lupta împotriva opresiunii.

Povestea include și armata coreană, care a ocupat țara timp de 4 ani, cel puțin până când începe revoluția și jucătorul se luptă pentru a readuce libertatea în zona respectivă. Se spune că jucătorul va trebui să își construiască armele proprii, folosindu-se de ce găsește în mediul înconjurător, din moment ce forțele de opoziție controlează atât teritoriul, cât și armele și resursele.

Crytek dorește să dezvolte mai mult acest tip de mediu open-world, și să creeze un spațiu unde jucătorii se pot alia cu prietenii în modul co-op. Singurul lucru care va fi păstrat în noul Homefront va fi așadar doar povestea. Mai multe detalii despre joc vom afla probabil cu ocazia E3 săptămâna viitoare.

Radu Neagu
16:30 03.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video