CES 2014: Razer: Project Christine – Un PC complet modular care arată incredibil de bine

CES 2014: Razer: Project Christine – Un PC complet modular care arată incredibil de bine

Razer este pus pe lucruri interesante, iar Project Christine este un sistem desktop, complet modular, care arată într-un mare fel. 

razer christine PC modular

Informația a apărut acum câteva minute, pe pagina oficială a companiei, și am fost atras ingeniozitatea acestui proiect. Project Christine de la Razer, prezintă un PC, complet modular din toate punctele de vedere, cu toate componentele și elementele instalate separat, cu surse dedicate de răcire. Razer a avut întotdeauna idei interesante, în ultima vreme observ că vine cu unele concepte și produse care sunt cu mult înaintea celorlalți. Cred că departamentul de dezvoltare și creație are o libertate incredibilă în cadrul acestei companii, lucru demn de tot respectul. Probabil va rămâne în stadiul de concept, însă din câte am observat Razer are obiceiul să împingă limitele până când ideea lor este realizată și fizic.

PC-ul nu deține o configurație anume, momentan imaginile de pe site-ul producătorului fiind suficient de exemplificative. la fel și clipul de prezentare de mai jos. Sunt surprins de eleganța cu care se prezintă acest PC, și probabil că va stârni același sentiment, al unui produs pe care trebuie neapărat să îl ai, doar pentru că arată incredibil de bine. Nu mai am cuvinte, imaginile și ideea vorbesc de la sine.

Project Christine PC Modular design

Project Razer Christine PC Modular

Project Razer Christine

Sistem de operare Project Razer Christine PC Modular design

Citește și: