Career Innovation Week: oportunități pentru tinerii din Brașov, București și Ploiești

Career Innovation Week: oportunități pentru tinerii din Brașov, București și Ploiești

Evenimentul de carieră și inovație, Career Innovation Week se extinde la nivel național, fiind prezent, în acest an, în Brașov, București și Ploiești.

ciw2014

Săptămâna această va avea loc evenimentul din Brașov, 8 noiembrie, urmând că săptămâna viitoare, pe 13 și 15 noiembrie să se desfășoare evenimentul din București, iar pe 19 noiembrie, cel din Ploiești. Career Innovation Week este un proiect care prezintă noutăți din zonă tehnologiei, inovații, echipe cu rezultate excepționale și cuprinde o serie de conferințe, studii de caz și workshop-uri în domeniile Finance & Banking, A Sales & Marketing, A Research & Engineering, A IT & Telecom. Înscrierea la eveniment este gratuită, iar cei care vor să participe la edițiile din București și Ploiești se pot înscrie până pe 10 noiembrie 2014, pe pagina Career Innovation Week.

Prima ediție Career Innovation Week din această toamnă va avea loc, sâmbătă, 8 noiembrie, la Hotel Kronwell din Brașov, fiind urmată de edițiile din București și Ploiești, în saptamaniile viitoare:

Career Innovation Week Brașov – 8 noiembrie, zi dedicată IT&C și inginerie, la Hotel Kronwell;

Career Innovation Week București – 13 și 15 noiembrie, cu o zi dedicată zonei de finance & marketing și trendurilor din industria IT&C, la Hotel Caro;

Career Innovation Week Ploiești – 19 noiembrie, zi dedicată ingineriei, la Hotel Central.

Oportunități la Career Innovation Week

Tinerii pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor participante, aflând informații despre oportunitățile de carieră la care pot aplica în această perioadă:

BRD – Groupe Societe Generale va oferi un stagiu de practică în Franța prin programul General Inspection 2015. EY România va ține un workshop interactiv în care participanții pot afla ce înseamnă să lucrezi în consultanță. Loreal România caută cei mai buni tineri cu potențial pentru departamentul de marketing. Libra Internet Bank va susține un workshop în care ținerii vor află cum se desfășoară un internship în vânzări, în industria bancară. IBM va susține un workshop despre programul Internship Blue experience unde vor oferi informații despre cum este să lucrezi în software development sau în suport în cadrul IBM. Lista de oportunități nu se oprește aici, ci mai include interviuri pe care tinerii le pot susține cu specialiștii în recrutare și au acces la sesiuni de impact, pe teme legate de trend-urile din industria de interes pentru ei.

Cine se poate înscrie la edițiile din această toamnă Career Innovation Week? Proiectul se adresează studenților, masteranzilor și absolvenților cu experiență internațională, rezultate academice foarte bune, cei care au făcut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practică. Participarea la Career Innovation Week este gratuită în bază înscrierii pe site-ul www.hipo.ro, până pe 10 noiembrie 2014 (deadline valabil pentru evenimentele din București și Ploiești).

Companiile prezente în cadrul ediției din acest an Career Innovation Week sunt: IBM, British American Tobacco, BRD – Groupe Société Générale, EY Romania, L’Oréal Romania, Libra Internet Bank, Federal-Mogul Motorparts și Continental. Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe site-ul evenimentului Career Innovation Week.