Cablul Bleep îţi face backup la Android fără să ai nevoie de PC [VIDEO]

Chiar dacă pare un cablu banal, la prima vedere, Bleep nu ar trebui să lipsească din repertoriul unui utilizator conştiincios de Android.

Bleep USB MicroUSB backup cable

Aşa arată un nou de încărcare prin MicroUSB. Este destul de lung şi vine într-o culoare agresivă pentru că nu existau alte variante la momentul respectiv. Cablul Bleep vine încărcat cu o funcţionalitate desprinsă din filmele cu spioni. În mufa mare USB se ascunde un cip de memorie destul de comun pe care îl găsiţi într-un stick USB de memorie obişnuit. Este disponibil din start cu o capacitate 16, 32  şi 64 de GB.

Sistemul de funcţionare este cât se poate din simplu şi implică doar cablul de date conectat la aparat şi rularea unei aplicaţii proprietare gratuite pe care o găsiţi în Google Play, Aceasta din urmă are acelaşi nume precum gadgetul în sine. Plecând de la această premisă, în fiecare seară când vă puneţi telefonul la încărcat, imaginile, contactele, mesajele şi toate celelalte informaţii sunt salvate într-un backup pe Bleep. Pentru că în fiecare backup nou sunt salvate doar diferenţele dintre ceea ce aţi salvat ieri si v-aţi propus să salvaţi azi, procesul de copiere, după prima copie de siguranţă va fi mult mai rapid.

Atunci când v-aţi pierdut telefonul sau, pur şi simplu, l-aţi vândut, pentru a vă pune datele înapoi, trebuie să folosiţi exact acelaşi cablu şi aplicaţie proprietară cu acelaşi nume. Din câteva click-uri va începerea punerea  informaţiilor înapoi în aparat. Pentru mai multe detalii şi pentru a vă angaja să investiţi o sumă derizorie pentru  un cablu Bleep intraţi pe indiegogo.com.

16:00 29.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video