Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piață

Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piață

Comparate cu stick-urile USB 2.0, modelele de stick USB 3.0 au de obicei dimensiuni mai mari. Buffallo a rezolvat și această problemă, iar dispozitivul creat de ei cred că poate lua titlul de cel mai mic stick USB 3.0.

Buffallo USb 3.0

La fel ca un stick de conectivitate cu mouse-ul wireless, RUF3-PS de la Buffalo poate fi uitat în interiorul unui PC și oferă inclusiv viteze de citire și scriere aferente standardului USB 3.0. Dimensiunea acestuia este de numai 5,2 mm, fără a lua în calcul și mufa USB ce intră in conectorul PC-ului, și are viteze de scriere de până la 121 MB/s pentru capacități de stocare de la 8 GB la 64 GB. Stick-ul va fi disponibil atât pe culoarea argintie, cât și pe roșu și negru, pentru a reprezenta o pată de culoare pe marginea notebook-ului sau pentru a se asorta cu acesta.

Inițial, acest stick USB 3.0 Buffalo RUF3-PS va fi disponibil doar în Japonia, la un preț aproximativ de 21 de dolari pentru cel de 8 GB și de 87 de dolari pentru cel de 64 GB, însă în curând acesta și-ar putea face apariția și în magazinele din Europa, la un preț similar. Probabil că prețul nu ar fi o problemă pentru cine chiar își dorește un astfel de dispozitiv, însă, având în vedere faptul că nu oferă nici o modalitate de legare la chei, rucsac, portofel etc, cred că l-aș pierde destul de repede. Da, acest stick USB 3.0 este foarte ușor de cărat și uiți de el, chiar asta poate fi și problema – că uiți de el.

Buffallo USb 3.0 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: