Black Friday 2014: evoMAG sărbătorește Vinerea Neagră timp de trei zile cu zeci de mii de produse

Black Friday 2014: evoMAG sărbătorește Vinerea Neagră timp de trei zile cu zeci de mii de produse

Black Friday 2014 începe pe 21 noiembrie și evoMAG își anunță participare. Iată ce a pregătit acest magazin online.

evomag black friday 2014
evoMAG promite o platformă nouă pentru Black Friday 2014. FOTO alexradescu.ro

De Black Friday 2014, evoMAG a pregătit reduceri pentru 3 zile, începând cu 21 noiembrie, și o ofertă de peste 20.000 de produse. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC. Magazinul mai promite o platformă nouă, care oferă o rapiditate mai mare de procesare a comenzilor şi, prin urmare, un timp de livrare mai mic.

„De puţin timp am făcut trecerea la o nouă platformă care ne permite să fim mult mai operativi. Este rezultatul unei munci de doi ani şi jumătate şi a unei investiţii de aproximativ 150.000 de euro. În plus, vom testa anul acesta un nou flux de lucru prin care vom opera comenzile în regim non-stop, astfel încât să putem trimite de mai multe ori pe zi colete către clienţi”, a declarat Mihai Pătraşcu, director executiv evoMAG.

O altă noutate pe care evoMAG o pune la dispoziţia clienţilor la ediţia din acest an a Black Friday constă în faptul că nu va mai limita cantitatea de produse comandate. „Estimăm că perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce între 18.000 şi 20.000 de comenzi finalizate, în valoare de aproximativ două milioane de euro. Ne aşteptăm în acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG în cele 3 zile cât va dura promoţia de Black Friday“, a mai spus Pătraşcu.

Black Friday 2014 pe Playtech: Aici ai toate informațiile relevante despre Vinerea Neagră, de la magazine participante la promoții și noutăți. Avem și răspunsul la întrebarea: De ce se măresc prețurile înainte de Black Friday? și o poveste despre o sărbătoare a reducerilor mai mare decât Black Friday – Singles Day din China.

Citește și: