ASUS S1 LED, noul model de proiector ultra-portabil

ASUS S1 LED, noul model de proiector ultra-portabil

ASUS a anunțat un model de proiector mobil, S1 LED, cu dimensiuni compacte. „Ultra-portabil” este termenul care îl definește cel mai bine, noul proiector poate fi transportat cu ușurință în geantă sau chiar în buzunar.

Asus S1 LED

Asus S1 LED

Asus S1 LED are o înălțime de 3 centimetri și o greutate de 342 grame și vine cu o baterie internă reîncărcabilă, de 22Wh, care îi asigură până la 3 ore de autonomie. În plus, bateria poate fi folosită cu succes ca sursă de energie de 6000mAh pentru încărcarea dispozitivelor mobile, ceea ce este foarte util în zilele noastre. 

Noul model este capabil de proiecție de la o distanță foarte bună, de la numai un metru, cea mai scurtă distanță din această categorie, după cum se laudă producătorul. Imaginea afișată are diagonala de 41 de inci.

S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC. Utilizarea LED-urilor îi permite modelului S1 să pornească instantaneu. Sursa de lumină are o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce înseamnă economii pe termen îndelungat, fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii.

În ceea ce privește sunetul, Asus S1 LED integrează difuzoare SonicMaster și este compatibil cu laptop-urile, media playerele și consolele de jocuri grație portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 să preia conținut de la un dispozitiv mobil compatibil, încărcându-i bateria în același timp.

Detaliile despre disponibilitatea și prețul Asus S1 LED nu au fost momentan dezvăluite.

Citește și: