Assassin’s Creed Unity ne lasă cu gura căscată printr-un trailer [VIDEO]

Assassin’s Creed Unity ne lasă cu gura căscată printr-un trailer [VIDEO]

Primul trailer la noul Unity face o treabă foarte bună în a ne impresiona printr-un set de secvenţe capturate in-game.

Assassin’s Creed Unity

Ubisoft şi-a propus să lanseze din ce în ce mai des noi jocuri din , iar următoarea iteraţie din franciză poartă numele de Assassin’s Creed Unity. Pentru un pic de promovare, dezvoltatorul din spatele seriei a decis să posteze online următorul teaser trailer, gândit doar pentru a vă trezi apetitul pentru ceea ce urmează în următorul episod din serie.

Considerat un titlu next-gen, precum Black Sails, jocul în cauză îşi va desfăşura acţiunea în Franţa secolului 18 şi va profita de cele mai noi tehnologii grafice. Printre acestea, se numără iluminarea cu o plajă dinamică mare, reflexii detaliate în spaţiu şi tehnici de randare ce iau în calcul legile fizicii. Puterea de procesare va fi evidentă şi prin mulţimi de oameni generaţi individual şi cantităţi enorme de particule de fum.

Fără a evidenţia neapărat scenariul jocului, din cauza faptului că trailer-ul este mult prea scurt, acesta ne oferă totuşi un context istoric prin motivul ghilotinei în Franţa pe parcursul revoluţie franceze. Momentan nu ştim pe ce platformă a fost capturat acest clip, dar ne aşteptăm să ruleze cu siguranţă la lansare pe consolele next-gen, pe PC, cât şi pe Wii-U, Xbox 360 şi PS3. Lansarea va avea loc în perioada sărbătorilor de Crăciun, deci mai avem mult de aşteptat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: