Artiștii își pot vinde lucrurile în mod gratuit pe Spotify

Artiștii își pot vinde lucrurile în mod gratuit pe Spotify

Există o competiție acerbă între serviciile de streaming de muzică. Spotify însă se diferențiază din nou de restul aplicațiilor.

Spotify-Logo

Spotify permite acum artiștilor să își vândă marfa prin intermediul site-ului și nu ia nici un comision pentru asta. Ba chiar a realizat un parteneriat cu Tpspin, iar utilizatorii trebuie să își facă un cont pe acel site și să își verifice identitatea acolo pentru a putea crea un magazin online. „Marfa” se referă la colecții de haine sau parfumuri, fiecare în funcție de ce dorește să vândă. Mulți dintre artiști sunt nou veniți, fără o experiență în vânzări și fără un suport financiar deosebit de bun. Fiecare obiect de vânzare va avea nevoie de o aprobare pentru a putea fi publicat, însă acest proces este realizat rapid, în maxim 28 de ore.

Dacă toți artiștii de pe glob pot să listeze produse, doar utilizatorii ce locuiesc în țările vorbitoare de limba engleză și au acces la Spotify vor putea să cumpere aceste produse. Momentan, vorbim de SUA, Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, Danemarca, Suedia, Norvegia și Islanda. Suportul pentru limbile adiționale în care funcționează Spotify va fi adăugat în viitorul apropiat.

Citește și:
Etichete: