Apple achiziționează un alt startup, pe numele său SnappyLabs

Apple achiziționează un alt startup, pe numele său SnappyLabs
Radu Neagu
09:23 07.01.2014

Apple a achiziționat SnappyLabs, un startup care abia a apucat să scoată capul la suprafață și care este dezvoltată de un singur om.

http://playtech.ro/wp-content/uploads/2014/01/Apple-achizitioneaza aplicatia SnappyCam.jpg

SnappyCam, o aplicație care nu mai este deja disponibilă în App Store, permite utilizatorilor de iPhone să captureze imagini la rezoluție mare cu până la 30 de cadre pe secundă, să facă fotografii într-o marie varietate de aspecte și să efectueze un zoom 6x pe subiectul fotografiei.

John Papandriopoulos este numele fondatorului, și este originar din Australia. Aplicația a devenit destul de rapid celebră prin modul cum augmentează camera iPhone-ului. Apple nu a răspuns imediat întrebărilor jurnaliștilor legate de achiziție, însă ulterior a oferit o declarație pentru website-ul Recode.net. ”Apple achiziționează din când în când companii de tehnologie mai mici, și în general nu discutăm scopul sau planurile noastre legate de aceste achiziții.” Practic Apple confirmă dând din cap, achiziția, însă dacă asta e politica lor, să nu dea informațiilegate de achizițiile făcute, probabil că vom vedea în curând o parte din tehnologiile din SnappyCam, pe o versiune viitoare de iPhone, sau de iOS.

Aceasta nu este o noutate extremă, iar Apple se pare că are de gând să mai facă ceva achiziții de tehnologii pe care le consideră viabile, înainte de a lansa un nou produs, indiferent de gama din care face parte.

Comentarii
loading...