27 ian. 2014 | 17:25

Cosmote și-a făcut aplicație de reîncărcare pentru prepay

ACTUALITATE
Cosmote și-a făcut aplicație de reîncărcare pentru prepay

Astăzi a fost anunțată noua aplicație Cosmote România de reîncărcare a unui număr preplătit direct prin intermediul unui smartphone – Cosmote Recharge.

aplicatie cosmote

Noua aplicație Cosmote Recharge nu necesită crearea unui cont, ceea ce e foarte bine. Reîncărcarea se pare că e simplă: introduceți în aplicaţie numărul de telefon pe care doriți să-l reîncărcați și suma dorită, între 5 și 100 de euro. Plata se face prin cardul bancar, de debit sau credit.

Prin lansarea aplicaţiei Cosmote Recharge, le oferim clienţilor noştri o opţiune nouă şi convenabilă de reîncărcare: o mamă poate să reîncarce contul prepaid al copilului său, fiul care lucrează în străinătate sau în alt oraş din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său etc.”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Această aplicație Cosmote Recharge funționează pe telefoanele cu sistem de operare de la Android 2.2 sau de la iOS 4.0, poate fi descărcată gratuit din Play Store și App Store.

Există și o serie de promoții odată cu lansarea acestei aplicații, promoții care includ minute și SMS-uri în rețea și alte facilități. Detaliile sunt pe site-ul Cosmote.