A apărut un robot care îţi face temele la matematică

, 20 Feb, 15:40

Ideea unui robot capabil să rezolve probleme la matematică nu este nouă, care să îţi şi scrie rezolvarea cu scrisul tău este însă revoluţionar.

pennapps wood robot teme matematica

Se spune că necesitatea unei soluţii stârneşte creativitatea oamenilor. Probabil că această filozofie a stat la baza celor doi elevi din imaginea de mai sus care îşi doreau foarte tare un robot capabil să le facă temele la matematică.

Creat integral de Christopher Yan şi Derek He, robotul în cauză se diferenţiează, faţă de multe alte , prin abilitatea de a şi redacta răspunsuri, nu doar prin a le calcula incredibil de rapid. În plus, ştie să înveţe scrisul elevului care a primit aceea temă şi să scrie răspunsurile cu exact aceleaşi caractere. Partea de învăţare se realizează o cameră web de înaltă definiţie conectată la robot. Ca funcţii avansate, este capabil să măsoare foarte bine distanţa dintre caractere pentru a se asigura că fac sau nu parte dintr-un singur număr. Cum e şi normal, soluţiile sunt scrise în spaţiile găsite libere din textul unei probleme.

Proiectul Homework Help, al celor doi tineri, a primit marele premiu la unul dintre cele mai mari hackaton-uri pentru studenţi, desfăşurat la prestigioasa universitatea din Pennsylvania. Momentan, este limitat doar la rezolvarea de adunări, dar în scurt timp va reuşi să rezolve multe alte tipuri de ecuaţii şi probleme matematice.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail