Angajatori de TOP București: Peste 9000 de recrutări și povestea continuă

Angajatori de TOP București: Peste 9000 de recrutări și povestea continuă

Angajatori de TOP este, clar, cel mai mare eveniment de recrutare – companii de top, oferte multe și diverse, este puțin probabil ca un tânăr pregătit să nu plece cu câteva oferte de angajare demne de luat în considerare. Chiar și pentru candidații care nu își caută activ un loc de muncă, participarea este o ocazie bună pentru a înțelege evoluția pieței în acest moment.

Angajatori de TOP București

Angajatori de TOP a ajuns la ediția a 16-a, este un eveniment care a crescut frumos și sigur și care acum se extinde la nivel național. 

Anagajatori de TOP național

În perioada 14-15 martie, se va desfășura evenimentul Angajatori de TOP Timișoara, iar săptămâna viitoare, 21-22 martie, va avea loc Angajatori de TOP Iași

În cadrul evenimentului de la Timișoara, sunt deschise peste 1350 de poziții de anagajare, atât pentru juniori, cât și pentru persoane cu experiență. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara și va reuni 40 de companii participante, din domenii de activitate. Câteva dintre departamentele unde vor fi deschise poziții sunt: dezvoltare software, inginerie, producție, suport tehnic, contabilitate, achiziții, relații cu clienții. În cele două zile, sunt așteptați 5000 de vizitatori.

La Iași, la Atriumul Palas Mall, vor veni în perioada 21-22 martie 30 de companii, angajatori activi din Iași, și peste 5000 de vizitatori. Cu o tradiție de 8 ani, evenimentul se desfășoară pentru a treia oară la Iași, prima ediție având loc în anul 2008, iar cea de-a doua în toamna anului 2013.

Angajatori de TOP

Anagajatori de TOP București

În perioada 4-5 aprilie, Angajatori de TOP revine în București, la Sala Palatului, unde noi oportunități de anagajare vor fi expuse tinerilor.

Este interesant că 25% dintre joburile deschise de companiile prezente la eveniment sunt deja acoperite în urma participării, cum a reieșit dintr-o statistică făcute pe bază edițiilor anterioare Angajatori de TOP București. Peste 9200 de persoane și-au găsit un job în urma evenimentelor Angajatori de TOP organizate în perioada 2006 – 2013 în București.

La evenimentul din aprilie, vor fi prezente companii precum: BRD – Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC România, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology București, JTI, Deloitte, Nestle, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oreal România, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC România, Unilever, Microchip Technology, TELUS Internațional Europe, WNS România, Accenture, McDonald’s România, Grupul Renault România, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.

„Anul acesta, pozițiile deschise spre aplicare sunt cea de Manager Trainee și de Crew Member – cele două funcții implică o activitate antrenantă și variată, contribuind la evoluția și la formarea profesională a fiecărui angajat al nostru” – reprezentanții McDonald’s România au oferit detalii despre participarea la această ediție Anagajatori de TOP.

„Stefanini este un partener cu tradiție al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne oferă posibilitatea de a ne întâlni cu candidați pregătiți pentru care vom avea aproximativ 60 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialiști pe infrastructură IT și 50 de poziții  axate pe dezvoltare software, cu precădere pe Programatori  .Net,  Java, PL/SQL, ABAP, Sieble, SharePoint, precum și pe QA” – Oana Calcan, Recruitment Supervisor, Stefanini.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP București sunt disponibile pe www.hipo.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI