Amazon va începe să livreze pachetele înainte ca produsele să fie vândute

, 20 Ian, 19:37

Din seria ideilor revoluționare și geniale, după ideea cu livrările cu drone, Amazon vrea să trimită pachetele înainte ca produsele din acestea să fie achiziționate.

Amazon

Printr-un sistem de identificare a cerințelor consumatorilor în funcție de zone și, slavă Domnului, Amazon are de unde să obțină aceste date, anumite produse targetate ar putea fi livrate către zonele cu cerință mai mare. Astfel, în momentul în care un client face o comandă, aceasta ar putea fi livrată chiar a doua zi dintr-un depozit în apropierea lui. Amazon gândește probabil și pe termen lung acest concept de livrare și, având în vedere că dronele au o autonomie redusă de zbor, acestea ar putea reprezenta și demersuri pentru lansarea transportului aerian automatizat. În acest fel, produsul respectiv parcurge o mare parte din drumul său către consumator, probabil cea mai amre parte a acestuia.

Desigur, nu vă așteptați la livrări instant sau în aceeași zi, mai ales că regulile Amazon se aplică doar în țările în care acesta există. Ideea ar putea fi preluată și de alte magazine online de dimensiuni mari. Sunt curios care sunt cerințele pentru ca aceste produse să ajungă în anumite zone și câți factori intră în această ecuație. Probabil însă că aceste secrete sunt bine păzite de către companie și sub incidența unui contract foarte bine gândit.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail