Age Of Mythology: Extended Edition mai are puţin până la lansare [VIDEO]

Chiar dacă nu am fost un mare , jocuri precum Age Of Mythology mă ajută să-mi aduc aminte de câteva experienţe plăcute.

Age of Mythology Extended Edition

Se vorbeşte de mult timp de o reinventarea a Age Of Mythology. La un momentdat a fost lansat şi un trailer menit să ridice interesul pentru lansarea iminentă.

La această oră, detaliile au fost puse la punct, iar Age of Mythology: Extended Edition este confirmat pentru lansare de către Microsoft Studios. Ca şi conţinut, titlul va avea multe în comun cu jocul de strategie lansat în 2002 cu acelaşi nume. Dar, spre deosebire de creaţia defunctului studio Ensemble Studios, noul Extended Edition va fi reinventat din punct de vedere grafic. Pe lângă misiuni din jocul original şi expansion-ul The Titans, iluminarea şi sistemul de calcularea al umbrelor vor fi mult mai bine puse la punct. În plus, vor fi introduse ciclurile zi/noapte şi o mecanică mult mai plauzibilă de mişcare a apei.

De această dată, partea de dezvoltarea va fi realizată de Skybox Games. Ca funcţionalitate suplimentară vom putea profita de suportul pentru serviciul de streaming Twitch, Steamworks Workshop pentru creare de mod-uri, cărţi virtuale pentru schimb şi realizări (achievements) pe Steam.

Lansarea efectivă va avea loc pe data de 8 mai, iar mediul de distribuţie preferat va fi Steam. Pentru precomandă găsiţi deja jocul pe magazinul virtual al celor de la Valve contra sumei modice de 30 de dolari.

16:30 06.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video