Zvonuri si specificatii despre HTC One Mini

Zvonuri si specificatii despre HTC One Mini

Se pare ca a devenit un trend ca producatorii de dispozitive mobile sa lanseze o varianta mai mica si mai ieftina a varfului de gama. Aici intra si HTC One Mini, un HTC One mai mic si mai ieftin.

htc-one-mini-size

HTC a dezvaluit deja mai mult decat este nevoie atunci cand a publicat pe site-ul sau specificatii ale unui nou produs, pe numele sau  HTC One Mini. Printre alte elemente de configuratie se numara o diagonala a display-ului de 4.3 inch cu o rezoutie de 720×1280 pixeli. Dispozitivul va veni preinstalat cu Android Jelly Bean 4.2.2 si nu cu versiunea 4.1 oferita cu HTC One. Exista si alte zvonuri inca neconfirmate, legate de un procesor de 1.4 GHz Dual Core, 2 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 16 GB. In timp ce asteptam mai multe detalii despre noul smartphone speram ca data de lansare din luna August este aproape de realitate.

Pe de alta parte, este o veste buna faptul ca producatorii au inceput sa implementeze 2 GB memorie RAM pe dispozitivele cu Android, chiar si pe cele cu un pret mai redus si nu doar pe varfurile de gama. Avantajul unei cantitati mai mari de memorie de lucru se traduce intr-un dispozitiv mult mai rapid, si chiar o autonomie mai ridicata. Screenshot-ul de mai jos prezinta specificatiile lui HTC One Mini, cele preluate de pe site-ul producatorului, dintr-un document UAProf (User Agent Profile).

HTC_One_Mini_UAProf-580-90

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: