Zeno Clash II primeste trailer de gameplay

Studioul din Chile ACE Team a lansat un nou trailer pentru Zeno Clash II. Acesta continua povestea primului joc si abordeaza un gameplay asemanator, insa introduce un element foarte important: gameplay cooperativ in doi jucatori.

Din cate imi pot da seama din noul clip de gameplay, avem de a face cu un sistem de lupta imbunatatit, bazat in continuare pe lovituri de pumni si picoare. Armele isi fac aparitia in trailer, insa nu par a fi foarte importante pentru joc, iar noi inamici, noi medii de joc si noi miscari pot fi vazute la tot pasul. Dupa succesul originalului Zeno Clash, ar trebui sa ne asteptam de la partea a doua la ceva mult mai ciudat si, sper eu, cu o campanie mult mai lunga.

Avand in vedere ca echipa ACE a facut intre timp ceva banuti de pe urma proiectelor Zeno Clash I si Rock of Ages, ma astept la valori de productie mai inalte, o experienta mai finisata si o calatorie cel putin ciudata prin lumea jocului. Nu exista inca o data de lansare, insa ATLUS doreste sa aduca acest joc pe PC, Xbox Live si PlayStation Network in prima parte a lui 2013.

Cătălin Nițu
14:10 06.03.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video