Windows 8.2 va veni cu schimbări majore în ianuarie 2014

, 21 Noi, 10:34

Windows 8.2 va aduce cu sine o serie de modificări semnificative atât ca interfață, cât și ca funcționalitate, începând din ianuarie 2014, când va fi lansat.

Windows-8.1-Microsoft-Windows-82

Da, vorbim de o nouă interație a controversatului sistem de operare produs de Microsoft. Dacă abia acum câteva săptămâni anunțam lansarea lui Windows 8.1, mai nou se zvonește că Windows 8.2 își va face apariția în luna ianuarie a anului următor. Mi se pare mie sau, mai nou, update-urile Windows vin mai repede decât cele Android?

Nu știm exact ce îmbunătățiri va avea la nivel de performanță, însă cea mai evidentă schimbare se spune că ar fi existența unui meniu de Start, la fel ca cel din Windows 7. Chiar dacă Microsoft a spus că îl va readuce pe Windows 8.1, acest update a fost doar de fațadă, meniul ducând tot la interfața Metro. Odată cu Windows 8.2, utilizatorii se vor putea bucura cică de existența meniului real de Start. Se pare că Microsoft a renunțat destul de greu la acest aspect, pe de altă parte să așteptăm totuși update-ul pentru a vedea că este într-adevăr la locul lui.

Internet Explorer 11 va primi și el o serie de îmbunătățiri, având în vedere că ultimul update nu a adus browser-ul la viteza la care a fost promovat.

Nu în ultimul rând, Windows 8.2 va readuce librăria de la File Explorer la locul ei, având în vedere câte întrebări au fost pe forumurile Microsoft legate de aceasta.

Update-ul este așteptat în cursul lunii ianuarie 2014 și va fi gratuit, putând fi instalat prin intermediul lui Windows Store.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pfff… Acum isi iau inapoi modificarile? Jalnic… Daca aveau de gand sa implementeze interfata ‘Metro’ trebuiau s-o faca peste tot, nu sa pastreze doua interfete separate. Orice designer priceput ar fi stiut asta! Dar cred ca la ei in companie se da un razboi intre vechi si nou. Intre aia batrani si astia tineri. Acum dau inapoi de teama ca vor ramane fara clienti. Eu zic ca e o mare greseala si or sa ramana garantat fara clienti… Companiile de gaming se orienteaza deja grav spre Linux.

Si eu zic aşa: sa stea pe banca lor si sa faca o versiune dedicata pt. PC si una pt tablete—telefoane.
Aşa nu o sa piardă clientii, ba poate o sa castige mai mult!

@inv: Microsoft nu este user-oriented ci money-oriented.

Le doare in fund daca iti place sau nu interfata lor Metro(u).

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail