Va avea oare Samsung Galaxy S5 o carcasă metalică?

Va avea oare Samsung Galaxy S5 o carcasă metalică?

Zvonurile spun că Samsung Galaxy S5, smartphone-ul cel mai probabil a fi lansat în februarie 2014, va veni cu o carcasă metalică.

Samsung Galaxy S5 Concept

Modelul care se va lansa în februarie, nu este denumit specific Galaxy S5, însă având în vedere successul brand-ului Galaxy și faptul că Note 3 este lansat foarte recent, este puțin probabil ca producătorul să schimbe modul în care deja funcționează lucrurile. Specificațiile acestuia vor fi cu siguranță unele de top, configurația puternică, se aud zvonuri legate de un display cu rezoluție de 2560×1440 pixeli, și un scanner de retină integrat, ce va oferi o securitate suplimentară utilizatorilor. Având în vedere că aceste elemente sunt noi și pentru Samsung, este și mai probabil ca acestea să fie implementate pe Galaxy S5.

O configurație posibilă pentru acesta ar fi în procesorul pe 64 biți, Octa-Core Exynos, și un procesor Quad-Core Snapdragon (depinde de zona unde va fi comercializat), o cameră de 16 megapixeli cu o tehnologie nouă pentru fotografierea în lumină slabă, 3 GB memorie RAM și un acumulator mai mare, unii spun ceva de 4000 mAh. Sistemul de operare care va rula nativ pe acest dispozitiv va fi cel mai probabil Android 4.4 KitKat cu interfața TouchWiz specifică smartphone-urilor Samsung.

Zvonurile nu vor înceta să apară și ne așteptăm în luna ianuarie la mai multe informații despre Galaxy S5, unele false, alte care se vor adeveri în cele din urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: