Un tanar membru Anonymous si-a recunoscut vina in Canada

Un tanar membru Anonymous si-a recunoscut vina in Canada

Nu ati mai auzit de mult de , se pare ca numarul membrilor organizatiei este in scadere.

Anonymous

Dupa mai multe actiuni care au facut istorie atat pe internet, cat si in lumea reala, mai multi .

Acum vorbim, probabil, despre cel mai tanar membru Anonymous. Cei de la Toronto Sun au urmarit cazul unui baiat de 12 ani din Montreal care a pledat vinovat in fata unui numar de trei capete de acuzare intr-un tribunal canadian.

In 2012, cand avea 11 ani, copilul a participat la o serie de proteste ale studentilor din Quebec, participand activ la atacurile de tip DDOS ale gruparii de hackeri. In conformitate cu varsta, probabil, acesta si-a descris motivatia participarii ca fiind legata de niste jocuri video gratuite, nu de activism. Cazul a vizat atacuri asupra mai multor site-uri care au fost dezafectate anul trecut. Printre ele se numara Institutul de Sanatate Publica din Quebec, Politia din Montreal si Guvernul din Chile. Pagubele, doar in cazul unui singur website care a fost picat pentru doua zile, s-au ridicat la peste 60.000 de dolari.

In principiu, tanarul membru Anonymous s-a ocupat cu furtul de informatii ale unor utilizatori si cu modificarea textului si al designului anumitor site-uri. Numele tanarului nu a fost facut public din cauza varstei si tot acest aspect s-ar putea sa stea la baza unei sentinte reduse, care va fi facuta publica luna viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI