Torment: Tides of Numenera finantat pe Kickstarter

Torment: Tides of Numenera finantat pe Kickstarter

Ieri seara, studioul inXile a dat startul unui nou proiect pe Kickstarter: Torment – Tides of Numenera. Jocul va fi un succesor spiritual al originalului Planescape: Torment, unul dintre cele mai aclamate RPG-uri din toate timpurile.

Torment Tides of Numenera

Nu au trecut nici 24 de ore de la momentul in care s-a dat startul proiectului, insa deja s-a depasit suma necesara pentru dezvoltare. Cei 900.000 de dolari stabiliti initial au fost stransi in aproximativ sase ore, iar la momentul redactarii acestui articol, suma pe care fanii au oferit-o era aproape dubla. Avand in vedere ca mai sunt 28 de zile in care doritorii pot sa ajute la finantarea lui Torment: Tides of Numenera, putem presupune ca pana la final, acesta va fi probabil unul din jocurile cu cel mai mare buget de pe Kickstarter.

inXile nu este la prima experienta cu sistemul de crowdfunding. Wasteland 2, proiectul la care lucreaza in prezent, a fost deja finantat prin aceeasi metoda si a avut de asemenea un succes imens. Avantajul major acestui studio este ca aduce inapoit pe piata licente vechi. Un alt avantaj este faptul ca incearca sa reuneasca echipele care au lucrat la seriile pe care le revigoreaza, apeland la scenaristii si artistii originali.

Mai jos gasiti clipul de prezentare al proiectului, iar detaliile complete despre Torment: Tides of Numenera se gasesc pe pagina de Kickstarter.

Citește și: