Cât de business ești? Top 5 telefoane și caracteristici recomandate

, 14 Noi, 16:07

Cât de business sunteți? Dacă cele mai accesate funcții sunt a email-ul și calendarul de întâlniri sau task-uri, atunci vă încadrați în această categorie.

Top telefoane smartphone de business

Special pentru utilizatorii care folosesc mult telefonul în scop business, iată câteva recomandări foarte utile, conform celor de la ThePhoneGeeks.

Cea mai importantă recomandare este procesorul, care ar trebui să fie cel puțin dual-core, cu o frecvență mai mare de 1.5 Ghz, astfel încât să poată fi asigurată rularea mai multor aplicații concomitent, fără încetinirea sistemului.

Dimensiunea ecranului este foarte importantă, pentru vizualizarea unor porțiuni mari de text, având în vedere că dispozitivul este utilizat intens pentru trimiterea de e-mailuri și navigarea pe Internet. Evident, o conexiune rapidă de date, precum 3G, 4G și Wi-Fi b/g/n, este absolut necesară pentru telefoane business.

Foarte importantă este instalarea unor aplicații de securitate, precum Orange Antivirus, BitDefender sau AVG Mobile Security, pentru blocarea accesului neautorizat la contul de e-mail sau la agenda telefonică.

Sistemul de operare nu este nici el un element de ignorat, mai ales că vreți să aveți acces la o multitudine cat mai diversă de aplicații.

telefoane business

Recomandări de telefoane business

Știu că BackBerry nu se află deloc într-o poziție de invidiat, dar ce fost al lor încă mai e al lor. BlackBerry a devenit sinonim cu telefonul de business, iar această apreciere încă stă în picioare. Un BlackBerry Q10, cu  tastatură QWERTY fizică, facilitează scrierea rapidă a e-mail-urilor sau mesajelor, dar are și o integrare hardware-software care face ca telefoanele să fie fluente în accesarea mai multor conturi de e-mail, previzualizarea și atașarea imaginilor sau editarea documentelor.

Top 5 telefoane business

Samsung este un brand care nu mai poate fi ignorat de multă vreme și care a intrat destul de puternic inclusiv pe segmentul business. Ce-i drept, câtă diversitate există la acest producător, e și greu să nu găsesști ceva potrivit pentru orice comportament de utilizare.  Galaxy S4, noul vârf de gamă, a adus inovații precum Air Gesture, prin intermediul căreia utilizatorul poate interacționa cu telefonul fără să îi atingă ecranul.

Un alt brand recomandat pentru telefoane business este Apple, chiar dacă la început s-a adresat publicului larg. Clientul de e-mail foarte competent, precum și securitatea sporită și ușurința în utilizare au adus smartphone-urile Apple în preferințele de business. Recomandarea ThePhoneGeeks este, desigur, noul iPhone 5s.

„Pe lângă noile modele, oamenii de afaceri au de ales dintr-o gamă largă de telefoane pentru business, la prețuri variate. Din oferta EuroGsm menționez BlackBerry Q10, care este foarte bine optimizat, se bucură de beneficiile BB OS 10 și se vinde la prețul de 2.199,90 lei, precum și iPhone 5s, disponibil la prețul de 3.499 lei, fără abonament”, a încheiat Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Nexus 5 și HTC One Max au fost, de asemenea, foarte așteptate, chiar și ca telefoane business,  în special datorită capacității procesorului și a dimensiunii ecranului.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail