The Internship iti arata cum te poti angaja la Google

The Internship este titlul celui mai nou film in care joaca Vince Vaughn si Owen Wilson si care va arata reteta „perfecta” pentru a va angaja la Google.

Daca sperati la un post in echipa gigantului american, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati premiera acestui film, din care veti putea extrage cateva sfaturi pretioase. Practic filmul prezinta povestea a doi „tinerei” la 40 de ani care incearca sa isi faca loc in atmosfera exclusivista din inima motorului de cautare. Cei doi fac tot ce le sta in putinta pentru a se integra printre geeksii mult mai tineri si sunt foarte hotarati sa ocupe un post in „uzina” Google remarcandu-se ca interni. Pe parcursul acestui proces apar tot felul de obstacole peste care cei doi reusesc sa treaca in stilul caracteristic.

Lasand gluma la o parte Conan O’Brien a realizat un Hangout pe Google+ pentru promovarea filmului, iar cei de la Google au ales sa popularizeze evenimentul pe pagina principala de cautare. Mai mult decat atat trailer-ul oficial The Internship este gazduit pe contul de Youtube al Google Play, ceea ce arata o sustinere oficiala din partea companiei.

Conform declaratiilor filmul a fost realizat in interiorul campusului Google ceea ce il face si mai interesant pentru ca include intamplari inspirate din procesul specific de recrutare al companiei americane.

The Internship are premiera pe 7 iunie in America si ne asteptam sa soseasca destul de repede si la noi. Cu alte cuvinte vom avea un an cinematografic inspirat din lumea IT&C daca luam in calcul si povestea vietii lui Steve Jobs interpretata de Ashton Kutcher in „jOBS”.

Victor Rizescu
09:41 14.02.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video