The Conduit HD lansat pe Android

, 18 Mar, 14:00

The Conduit, shooterul lansat initial pe Nintendo Wii al studioului High Voltage, a ajuns in sfarsit si pe Android. Jocul a fost anuntat initial odata cu noua consola a celor de la Nvidia, Project Shield, insa aparent nu este o exclusivitate pentru acest dispozitiv.

The Conduit HD

The Conduit HD cum a fost numit de catre producatori, este disponibil chiar acum in Google Play Store. Acesta este unul dintre titlurile mai mari, fiind necesari aproximativ 850 de MB pentru a-l descarca. Interesant este modelul la care High Voltage a apelat pentru distributie, oferind primele doua niveluri ale jocului gratuit. Cei care vor sa continue pot plati, insa daca sunt de parere ca The Conduit nu li se adreseaza, pot sa se opreasca fara sa iasa in pierdere.

Portarea pe Android a fost facuta de studioul War Drum, iar in teorie grafica jocului ar trebui sa fie mai buna decat in varianta originala de pe Wii, unde rula in 480p. Singurul capitol care nu a fost imbunatatit este controlul, care este momentan dependent de ecranele tactile ale tabletelor si telefoanelor. Odata cu lansarea lui Project Shield, este foarte posibil ca The Conduit HD sa devina adevarata varianta definitiva a jocului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail