Thankoa a lansat un mouse pentru… deget

, 18 Iun, 14:56

Thankoa lansat „Flick Finger Mouse”, un mouse creat special pentru degetul aratator. PC-ul poate fi controlat de la distanta batand usor cu degetul mare in dispozitiv pentru a face click si miscand si rotind mana pentru a deplasa cursorul pe ecran.

Thankoa

Flick Finger Mouse are un transmitator USB pentru computer, iar mouse-ul porneste prin selectarea modului „Air”. Transmitatorul USB poate fi folosit, desigur, si pentru incarcarea dispozitivului. Incarcarea dureaza cam 90 de minute, iar autonomia ajunge la aproximativ 24 de ore.

Oricum, simpaticul mouse poate fi folosit si in mod traditional, wireless, prin selectarea modului „Laser”.

Este compatibil cu Windows, Mac OS, dar si cu Android, prin urmare poate fi folosit si pentru smartphone-uri si tablete, dar in acest caz veti avea nevoie de un adaptor USB, care se vinde separat.

Partea mai putin grozava este ca Flick Finger Mouse se vinde… in Japonia. Costa foarte multi yeni – 6.980, dar numai 55 euro, ceea ce nu mi s-ar parea foarte mult.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail