Testeaza-ti PC-ul de gaming in Catzilla

Testeaza-ti PC-ul de gaming in Catzilla

Catzilla doreste sa rivalizeze actualul rege al benchmark-urilor de PC, 3D Mark, care a dominat piata de teste de performanta pentru gaming. Compania All Benchmark ofera o experienta vizuala si auditiva de zile mari, alaturi de o pisica gigant, dezlantuita intr-o metropola aglomerata.

Catzilla

Pe langa faptul ca va stresa PC-ul utilizatorilor la maxim, Catzilla aduce o animatie destul de amuzanta si de bine realizata din toate punctele de vedere. Din punct de vedere vizual poate nu este cea mai detaliata secventa de actiune pe care am vazut-o in jocuri pana in prezent, insa directia artistica si regia sunt de foarte mare calitate. Spre diferenta de testele de la Futuremark, Catzilla include si sunete, iar actiunea se sincronizeaza cu melodia dubstep de pe coloana sonora.

Exista cinci optiuni de testare, doua fiind disponibile in mod gratuit. Kitty ruleaza in rezolutia 576p (1024×576) si este destinata testarii de computere portabile (netbook, ultrabook) si ofera o experienta diluata a testului. Cat este cea de-a doua optiune, realizata pentru computere low end si ruleaza in 720p. Urmatoarele trei optiuni, Tiger (1080p), Catzilla (1440p) si Custom sunt disponibile doar pentru cei care cumpara o licenta pentru acest test si ofera optiuni avansate.

Pe langa rularea animatiei Catzilla, testul streseaza putin procesorul si placa video in teste separate pentru fizica, shaderi, iluminare si simulare de lichide. In cazul in care doriti sa va testati computerele cu Catzilla de la All Benchmark, link-ul de download se gaseste pe site-ul oficial.

Citește și: