Telefonul poate fi ales si prin consultanta online

Telefonul poate fi ales si prin consultanta online
01:32 10.10.2013

EuroGsm a pus pe picioare un serviciu de consultanta online gratuita, prin echipa tehnica specializata ThePhoneGeeks, pentru a veni in sprijinul utilizatorilor care oscilezeaza intre doua telefoane si au nevoie de argumente pentru a face alegerea potrivita.

Service reparatii Online gadget smartphone

Oare ce conteaza mai mult la achizitia unui telefon? Poate fi dimensiunea ecranului sau rezolutia camerei de fotografiat sau producatorul sau poate toate la un loc. Oricum, un lucru e cert: oferta bogata existenta pe piata face dificila alegerea unui model de telefon. Sunt multi factori de luat in calcul: design, aplicatii care pot fi instalate, caracteristici tehnice (procesor, memorie interna, conectivitate, sistem de operare utilizat), plus accesorii (cablu de date, casca bluetooth, incarcator auto).

Prin intermediul platformei online, EuroGsm ofera gratuit consultanta telecom. Platforma este administrata de echipa ThePhoneGeeks, specializata tehnic, care vine cu review-uri pentru telefoane si tablete, sfaturi si recomandari si posibiliatea contactarii directe prin chat.

Personal, apelez la sfaturile prietenilor cand am astfel de dileme. Totusi, cand sfaturile sunt prea diferite, parca nebuloasa se adanceste mai mult. Ideea de a aborda un specialist nu pare deloc rea, iar daca e si gratuit, cu atat e mai bine. In plus, asa cum am spus, este vorba de consultanta online, ceea ce inseamna confort, eficienta de timp, nervi scutiti.

„Vrem sa oferim oricui este interesat toate informatiile de care au nevoie pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. Platforma a fost gandita sa fie user friendly, iar legatura cu consultantii The PhoneGeeks sa fie simpla, directa si rapida, pentru rezolvarea facila si in timp real a tuturor problemelor cu care se confrunta clientii de telefonie mobila”, spune Cristina Szabo, marketing manager al EuroGsm.

Platforma include si sectiuni dedicate, cu informatii utile si manuale despre utilizarea dispozitivelor mobile sau sfaturi despre personalizarea telefonului cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Sectiunea Geektionary aduce explicarea anumitor termeni mai tehnici, GeekApp vine cu informatii despre aplicatiile mobile, Geeksteps include info pentru configurarea telefonului mobil.

Etichete: