Supercomputerul Watson de la IBM a invatat sa vorbeasca urat

, 14 Ian, 14:40

Supercomputerul Watson al celor de la IBM a memorat The Urban Dictionary si vorbeste cam urat in ultima vreme, asa ca acum are nevoie de ceva filtre.

IBM Watson Supercomputer

Watson este acel computer care a reusit sa invinga un om, mai exact pe Ken Jennings, campion mondial la concursul de cunostinte generale Jeopardy, si mai recent a ajutat doctorii in diagnosticarea pacientilor. De ceva vreme Watson a memorat tot continutul site-ului The Urban Dictionary si acum are nevoie de niste filtre pentru a aduce continutul si limbajul sau inapoi la PG-13. Cercetatorul Eric Brown este cel „responsabil” de aceasta situatie, in incercarea de a face supercomputerul mai uman. Din nefericire computerul care a acaparat intr-un timp record tot continutul nu mai stie sa faca diferenta intre politeturi si cuvintele ofensatoare si incepe conversatia folosindu-le pe cele din urma.

Masurile de stergere a acestui continut ofensator au fost luate pentru Watson, si din fericire acesta va diagnostica pacientii in continuare, ajutandu-i pe doctori fara a folosi limbajul agresiv.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail