Storm QuickFire XT – O noua tastatura mecanica de la Cooler Master

Storm QuickFire XT – O noua tastatura mecanica de la Cooler Master

Cooler Master a lansat o versiune noua de tastatura mecanica intitulata Storm QuickFire XT, o tastatura destinata mai multor tipuri de utilizatori.

cooler  master storm quickfire xt

Cooler Master este unul dintre primii producatori de periferice care au relansat trendul tastaturilor mecanice. Daca acum 10-15 ani toate tastele actionau fiecare cate un switch mecanic, in ultimii opt ani cel putin trend-ul a fost folosirea unei membrane de cauciuc care nu era atat de precisa. Primele modele au fost destinate gamerilor, cu un desgin si un pret pe masura.

Storm QuickFire XT este un model de tastatura cu un design ceva mai „cuminte”, destinat utilizatorilor mai pretentiosi de PC, insa nu neaparat gamerilor. Denumirea se refera la viteza cu care se poate tasta si nu neaparat la timpul de raspuns foarte redus necesar pentru a impusca adversarul in shooter-ul preferat.

Tastatura are designul standard cu 104 taste, cu o serie de taste multimedia prin combinatie, si un timp de raspuns de doar 1 milisecunda. Inscriptionarea tastelor se face cu gavare laser pentru a isi pastra „literele” cat mai multa vreme si vine in pachet si cu un dispozitiv pentru indepartarea tastelor individuale la fel si cu cateva taste de schimb. Acest lucru se poate dovedi foarte util in timp, mai ales daca sunteti un utilizator mai agresiv. Din motive de transport facil cablul USB este detasabil.

Va fi disponibila in cinci variante de culoare, Cherry MX Red, Blue, Brown si Cherry Green la un pret echivalent cu 99 dolari.

Cooler Master Storm QuickFire XT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: