Stocare in stil business: QNAP Systems a lansat Turbo NAS TS-1269U-RP

, 25 Feb, 12:38

QNAP Systems a lansat zilele trecute un dispozitiv de stocare montabil in rack Turbo NAS TS-1269U-RP cu 12 unitati.

QNAP Systems - Turbo NAS TS-1269U-Serverul este echipat cu procesor Intel Atom dual-core la 2.13GHz, doua porturi Gigabit LAN, 2GB RAM DDR3 si include hard-diskuri de 4TB, oferind o capacitate de stocare de 48TB. Pentru cresterea securitatii fizice, hard disk-urile pot fi incuiate.

Testele interne QNAP arata ca atat vitezele de scriere cat si cele de citire in mediul Windows pot atinge 220 MB/sec intr-un trunchi de retea„, a declarat Jason Hsu, manager de produs QNAP.

Ca solutii de backup, TS-1269U-RP suporta Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea in timp real a datelor, backup in cloud, incluzand Amazon S3, ElephantDrive, Symform si Google Drive si software de backup de la terte companii precum Veeam Backup & Replication si Acronis True Image. Utilizatorii de Windows si Mac pot utiliza aplicatiile QNAP NetBak Replicator si Apple Time Machine pentru a facilita salvarea datelor pe TS-1269U-RP.

TS-1269U-RP incorporeaza si sistemul de monitorizare video Surveillance Station Pro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail