StarCraft II: Heart of the Swarm – Cinematic Intro

Suntem la mai putin de doua luni distanta de lansarea lui StarCraft II: Heart of the Swarm. Pentru a ne aminti de ce StarCraft este una dintre cele mai iubite serii de jocuri de strategie, Blizzard a lansat clipul de introducere al jocului, care ne introduce in povestea rasei Zerg alaturi de Kerigan, Queen of  Blades.

De-a lungul timpului am vazut mai multe astfel de secvente cinematice, fie direct din jocurile pe care Blizzard le-a lansat, fie creatii ale fanilor, insa intotdeauna sunt uimit de marimea „adevarata” a trupelor din joc. In timp ce trupele Marine si Zergling sunt aproximativ la fel ca in restul jocului, altele precum Ultralisk, Siege Tank sau chiar Battlecruiser sunt fie mai mici, fie MULT mai mari decat le vedem pe campul de bataie. Acestea fiind spuse, sunt foarte curios in ce directie va merge povestea jocului si daca in rolul lui Kerigan vom lupta de partea eroului din Wings of Liberty, Jim Raynor, sau daca in noul StarCraft va continua conflictul pentru suprematie ale celor trei rase.

Nu ramane decat sa asteptam lansarea oficiala de pe 12 martie si sa parcurgem campania pentru a vedea urmatorul capitol din saga StarCraft.

Cătălin Nițu
15:30 22.01.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video