16 dec. 2013 | 21:18

Sony Xperia E2, un smartphone accesibil cu LTE pentru anul 2014

ACTUALITATE
Sony Xperia E2, un smartphone accesibil cu LTE pentru anul 2014

Sony a reușit să introducă anul acesta un număr semnificativ de smartphone-uri high-end care nu au fost prea populare. Sony Xperia E, un model low-end, va avea și un succesor în 2014. 

Sony-Xperia-E2-LTE-2014

Sony Xperia E2 va fi numele noii versiuni, care, spre deosebire de prima, va încorpora și conectivitate LTE. Acesta este un lucru bun. În primul rând, va fi unul dintre puținele dispozitive low-end cu conectivitate LTE, iar în al doilea rând va marca faptul că tehnologia se ieftinește semnificativ de la an la an. Ca și primul model, care avea un ecran cu o diagonală de 3.5 inci, și Sony Xperia E2 va deține probabil specificații low-end. Android 4.4 KitKat este, de asemenea, un avantaj pentru smartphone-urile low-end și mainstream, din moment ce nu are nevoie de un hardware foarte capabil pentru a rula aproape impecabil, și sperăm ca Xperia E2 va veni cu el preinstalat.

Modelul original de Xperia E are o versiune dual-SIM, așadar și noul E2 ar putea beneficia de această funcție. Vom vedea în 2014 care vor fi dispozitivele ieftine și cum se vor comporta ele în teste. Un lucru se poate prevedea de pe acum: acestea vor fi capabile de viteze ridicate la internet, iar fluiditatea sistemului de operare va fi pusă mai puțin în discuție.