„Skylanders Battlegrounds” ajunge pe un Smart TV LG

Skylanders Battlegrounds ajunge pe un Smart TV LG

LG vrea sa isi apropie Smart TV-urile cat mai mult de ideea de familie, Skylanders Battlegrounds si Where’s My Mickey? fiind doua jocuri video aduse de producator pe platforma Cinema 3D a unui televizor smart.

Skylanders Battlegrounds

Prezente in premiera la IFA 2013, jocurile vor fi disponibile in urmatorul sezon in magazinele de aplicatii LG SmartTV Game World.

“La LG ne propunem sa oferim utilizatorilor LG Cinema 3D Smart TV o gama larga de optiuni de divertisment, potrivite intregii familii,” declara Richard Choi, vicepresedinte senior al Smart Business Center LG Electronics. “Si jocurile pe care le vom aduce pe platforma noastra au avantajul ca vor putea fi usor de folosit cu ajutorul telecomenzii Magic Remote LG, care transforma experienta jocului intr-una mult mai captivanta decat in cazul folosirii unei console pentru jocuri.”

Skylanders Battlegrounds este un joc de actiune pe roluri care pune la incercare inventivitatea. Titlul a fost adaptat si optimizat special pentru LG Cinema 3D Smart TV.

In mai putin de doi ani, franciza Skylanders Battlegrounds a atins o valoare a vanzarilor de 1,5 miliarde de dolari global, cu 125 de milioane de jucarii Aventura Skylanders Spyro, Gigantii Skylanders si Campurile de Lupta Skylanders vandute pana la aceasta data.

In Where’s My Mickey?, jucatorii il vor ghida pe Mickey printr-o varietate de povesti distractive, completate prin aparitiile altor personaje Disney iubite, cum este Goofy, de exemplu. Prin telecomanda Magic Remote LG, personajul Mickey poate fi controlat prin diverse manevre.

A treia aparitie a seriei, Where’s My Perry?, isi va face, de asemenea debutul pe      ecranul televizorului LG Cinema 3D Smart, impreuna cu Where’s my Mickey?.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: