Schimba-ti numele din StarCraft II pe gratis

Schimba-ti numele din StarCraft II pe gratis
11:30 14.01.2013

Blizzard a oferit in trecut posibilitatea fanilor de a-si schimba numele din StarCraft II in mod gratuit o singura data, cu mentiunea ca in curand va fi implementata si o optiune pe bani. Ei bine, acest lucru nu s-a mai intamplat, intrucat modificarea infrastructurii a fost trecuta pe plan secund in dezvoltare, atentia principala fiind investita in Heart of the Swarm.

StarCraft II Wings of Liberty

Din fericire insa, compania a revenit cu detalii despre aceasta functie si cu o schimbare de nume gratuita pentru toata lumea. Acesta este modul in care studioul Blizzard isi cere scuze pentru lipsa de informatii despre serviciu si promite ca va oferi mai multe detalii in apropierea lansarii partii a doua a povestii din StarCraft II. Se pare ca serviciul de schimbare al numelui pe bani este inca in dezvoltare si este posibil ca cei interesati sa il primeasca chiar in luna martie, cand Heart of the Swarm ajunge (in teorie) in magazine. In timp ce foarte multi se intreaba care este problema cu lipsa unei astfel de functii, altii o asteapta cu nerabdare. Cei care nu sunt multumiti cu porecla lor initiala o pot schimba oricand, in timp ce persoanele care cumpara conturi deja inregistrate care includ jocul au optiunea de a juca cu propriul nume.

In cazul in care nu stiti sa realizati operatiunea de schimbare a numelui, cititi cu atentie urmatorul paragraf:

Accesati site-ul Battle.net si logati-va cu adresa de e-mail si parola personala. Accesati apoi Account Manager si alegeti din lista jocul StarCraft II: Wings of Liberty. In partea de jos a paginii veti gasi optiunea Character Name Change care este destul de usor de folosit. Acest nume va fi folosit si in expansion-ul Heart of the Swarm.

loading...