Samsung lanseaza NX300 cu campionul Usain Bolt

Samsung lanseaza NX300 cu campionul Usain Bolt

cea mai noua camera mirrorless a sa, intitulata NX300. Acest model ofera Wifi, procesor DRIMe IV si un senzor APS-C de 20,3 megapixeli.

Samsung NX300 USain bolt

Dominat de un design clasic cu elemente metalice, NX300 Smart este o noua camera surprinzator de usoara de la producatorul coreean. Anuntata pentru prima oara la CES, anul acesta, camera va putea fi achizitionata impreuna cu o obiectiv fix de 45mm, capabil de captura in doua sau trei dimensiuni. Pe motive ce par legate de performanta vechiului procesor, NX300 este singurul din seria NX ce poate realiza capturi 3D.

Deoarece un parteneriat cu o vedeta aproape de fiecare data vinde mai multe produse, Samsung s-a aliat cu cel mai rapid om de pe planeta pentru a lansa noua sa camera. Usain Bolt a obtinut respectivul titlu prin cateva curse de la . Pe langa aparitia lui Bolt in reclame, colaborarea dintre el si Samsung se va reflecta intr-o campanie menita sa promoveze tinerele talente in domeniul fotografiei: NX Junior Photographer.

Noul NX300 de la Samsung are un senzor APS-C de 20,3 megapixeli cu o performanta sporita in conditii de iluminare reduse fata de generatia anterioara. ISO-ul poate fi ajustat intre valori de la 100 la 25600. In ceea ce priveste optiunile de  achizitie, se pare ca va exista si versiune cu obiectiv 20–50mm, in timp ce un obiectiv fix de 50mm f/1,8 va avea un pret de 499 dolari. Incercand sa se adreseze aceluiasi public incantat de aparatele Sony NEX, la 750 dolari posibilii clienti ar trebui sa apara imediat si sa nu fie dezamagiti de actiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: