Samsung iti detalieaza Galaxy S4 prin reclame [VIDEO]

Mai sunt doar cateva zile pana cand noul a fi disponibil, tot acum este momentul perfect pentru ca primele reclame sa fie facute publice.

Print

In saptamanile urmatoare vom incepe sa vedem . In definitiv scaderile de pret de la Galaxy S III din ultima luna trebuiau sa ne pregateasca pentru ceva. Marcat desigur ca ,,the next big thing”, cel mai nou telefon al celor de la Samsung din seria Galaxy, are tot ce-i trebuie pentru a fi un succes de piata enorm, cu zeci de milioane de unitati vandute pana la sfarsitul anului. Cu toate acestea, Samsung isi demonstreaza puterea financiara printr-o campanie publicitara globala care se va reflecta in clipuri si bannere acolo unde te astepti mai putin.

Primul clip de prezentare de 60 de secunde atrage atentia asupra hardware-ului impresionant si asupra detaliilor la care au lucrat inginerii de la Samsung pentru a-ti lua ochii. In restul clipurilor facute publice in aceste zile, sunt detaliate aceleasi functii pe care le-am vazut explicate in evenimentul live de lansare pentru noul smartphone. Sound Shot, Group Play, S Translator sau Air View sunt doar cateva elemente de care vor beneficia utilizatorii de Galaxy S4 si care sunt exemplificate prin scenarii din lumea reala prin reclamele de 30 de secunde de mai jos.

Un gadget impresionant si impozant, Galaxy S4 se va vinde in egala masura datorita abilitatilor sale ca telefon cat si datorita bugetului imens de marketing.

Alexandru Puiu
12:30 11.04.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video