Procesoarele Intel Broadwell vor include și grafică Iris Pro

, 23 Noi, 21:20

Dacă ați făcut deja legătura între denumiri, Intel Broadwell este într-adevăr urmașul lui Haswell.

intel_broadwell

Intel Broadwell va veni așadar cu grafică Iris Pro încorporată și vor fi compatibile cu plăcile de bază actuale cu socket LGA1150. Aceasta ar f într-adevăr o ușurare din moment ce în ultimii trei ani cel puțin, Intel a mai scos câte unul sau cinci pini din socket, dacă procesoarele nu vor avea nevoie de plăci de bază cu chipset Z97 sau H97. Nu știm încă dacă vor exista update-uri de BIOS pentru actualele Z87 și H87, și dacă vor fi compatibile măcar cu procesoarele mainstream și low-end Broadwell.

Noile procesoare vor include un GPU din seria GT3, care va veni și cu 128 MB eDRAM integrat. Acesta va avea performanțe cu aproximativ 80% mai mari decât actualul Intel i7-4770K. Procesoarele din seria Broadwell vor fi disponibile undeva la sfărșitul anului viitor, vor avea 4 nuclee fizice, TurboBoost și vor fi doar i5 și i7 pentru început. varianta i7 va veni cu 6 MB cache Level 3 iar i5-ul cu 4 Mb cache Level 3 fără Hyper-Threading. Mai multe informații vom afla cu siguranță la începutul anului viitor, când Intel va dezvălui mai multe detalii despre avantajele noilor tehnologii la care lucrează în mod constant.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail