30 aug. 2013 | 10:10

Primele teste: Unde se pozitioneaza LG G2 fata de concurenta?

ACTUALITATE
Primele teste: Unde se pozitioneaza LG G2 fata de concurenta?

Cu toate ca mai are cateva zile pana la lansarea oficiala din magazine, cei de la Ubergizmo au publicat deja primele rezultate la teste.

LG G2 rezultate performanta teste

Trecand peste preferintele de design si alegerile de materiale care ne fac sa achizitionam un telefon sau altul, foarte multi utilizatori iau aceasta decizie bazandu-se pe performanta bruta. Pentru ca cea mai buna unealta pentru a stabili respectiva caracteristica este reprezentata de benchmark-uri, editorii Ubergizmo au testat intens noul . Testele folosite au fost Antutu 3.3, Geekbench 2, GLBenchmark 2.5 Offscreen, si Basemark X.

In Antutu, LG G2 a depasit detasat ambele variante de Galaxy S4, atat cea cu Snapdragon 600, cat si cea cu SoC-ul Exynos Octa core, diferenta fiind de aproximativ 5000 de puncte. Singurul dispozitiv recent care s-a comportat mai bine in acest benchmark este NVIDIA SHIELD. In Geekbench 2, desi rezultatul a fost similar intre G2 si SHIELD, Galaxy S4, urmatorul in clasament, este mai slab cu mai mult de 15%. GLBenchmark, un alt test al puterii grafice, pozitioneaza din nou consola de gaming cu Android a celor de la NVIDIA in fata varfului de gama de la LG. Am vazut ca Basemark X este singurul test in care LG G2 este cel mai puternic dispozitiv disponibil la aceasta ora.

In definitiv, e evident ca noul SoC al celor de la Qualcomm este un upgrade semnificativ fata Snapdragon 600, fapt confirmat si de diferenta de perfromanta semnificativa. Ca urmare, din multe puncte de vedere, LG G2 este cel mai performant aparat pe care il veti putea cumpara in perioada imediat urmatoare. Ramane sa vedem daca aceasta performanta se va reflecta si in vanzari semnificative. Aveti pronosticuri?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele